Çukurova Üniversitesinde 23 Nisan Coşkusu

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çukurova Üniversitesi Anaokulunda coşkuyla kutlandı.

ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Minik Öğrenciler Marş Söyleyip Dans Etti

ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen çocuk şenliği ile, dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Minik öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ile saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Anaokulu Müdürü Ayfer Çetin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken etkinlik minik öğrencilerin gösterileri ile son buldu.