Çukurova Üniversitesi Personellerine Yüksekte Çalışma Eğitimi Verildi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından, Tehlikeli Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Kuruluna bağlı bulunan birimlerde çalışan personellere “İşbaşı ve Yüksekte Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri” gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Oğuz Yoldaş, Kurul Başkan Yardımcısı Dr. Mine Çürük ve İş Güvenliği Uzmanı Dr. Zehra Çetinkaya’nın öncülüğünde düzenlenen eğitimlerde, yüksekte çalışma eğitimi kapsamında yüksekten düşmenin dinamiği, düşüş durdurma sistemleri ile düşme etkisini azaltıcı yaklaşımlar, merdiven, iskele, platformlarda güvenli çalışma ve çalışanlara olası risklerin önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve uygulamalar detaylı olarak anlatıldı.