Kampus

...

Sektör Kampüste Programında Dersler Devam Ediyor

Sektör Kampüste Programında Dersler Devam Ediyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ve Milli Teknoloji Hamlesine yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan dijital öğrenme platformu Sektör Kampüste Programının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da paydaşı olan Çukurova Üniversitesinde dersler devam ediyor.

 

Bu kapsamda Sektör Kampüste programıyla Turkcell Akademi’nin birlikte yürüttüğü ERP Sistem dersi, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Dersi seçen Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin yanı sıra Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı derste Turkcell Akademi tarafından ödüllü yarışma düzenlendi.

 

Öğrencilerin, Turkcell Akademi'nin iş kültürüne dair bilgiler edinme, inovasyon odaklı çalışma prensipleri ve ekip çalışması kültürüyle tanışma fırsatı bulduğunu ifade eden Endüstri Mühendisliği Bölümü Ders Koordinatörü Doç. Dr. Cenk Şahin, “Sektör çalışanları ile üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin en güncel bilgileri sektör profesyonellerinden öğrendiği, üniversite-sanayi işbirliğini verimli ve etkili bir noktaya taşımayı hedefleyen Sektör Kampüste programı, öğrencilere sektör liderleriyle buluşma ve sektörel dinamikleri daha yakından tanıma fırsatı sunuyor” dedi.