Spor

Çukurova Üniversitesi Basketbol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımlarının Büyük Başarısı

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2022-2023 Öğretim Yılı Basketbol Bölgesel Lig Gurup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Basketbol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımları tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen Basketbol Bölgesel Lig Gurup Müsabakaları sona erdi.

Adana Çukurova Üniversitesi, Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesi arasında kıyasıya geçen mücadelede Çukurova Üniversitesi Basketbol Kadın Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Aynı başarıyı gösteren Çukurova Üniversitesi Basketbol Erkek Öğrenci Takımı da, rakipleri Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Konya Necmettin Erbakan, Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesi takımlarıyla yaptığı karşılaşmalardan galip çıkarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Çukurova Üniversitesi Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, her zaman desteğini esirgemeyen başta Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel olmak üzere, ÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diri, Antrenörler Ercan Yeldan, Halil Çora, Cenk Özsu ve tüm sporculara teşekkür edildi.