Spor

Çukurova Üniversitesi Rektörlük Kupasını SİLVER CLOUD Kazandı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörlüğü adına Türkiye Jokey Kulübü tarafından “ÇÜ Rektörlük Kupası Koşusu” düzenlendi. Çukurova Üniversitesi adına ilk kez 1997 yılında yapılan koşunun bu yıl 26.'si gerçekleştirildi. Ömer Demir’in sahibi, Berrin Gedik’in de yetiştiricisi olduğu Silver Cloud jokey Yusuf Cengiz ile koşuda birinciliğe adını yazdırdı.

Kupayı Silver Cloud Kazandı

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlenen koşu (KV-8/S), 3+ yaşlı 9 safkan İngiliz atının katılımıyla gerçekleşti. Ömer Demir’in sahibi, Berrin Gedik’in de yetiştiricisi olduğu Silver Cloud (Approve - Rain Goddess / Green Gönen) jokeyi Yusuf Cengiz ile koşuda birinciliğe adını yazdırdı. Kazanan safkan için 1400 metre kum pistte müddet 1.27.45 olarak kayıtlara geçerken, farklar da Baş - Boyun - 1,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde oluştu.

Rektör Prof. Dr. Tuncel At Sahibi ve Hipodrom Müdürüne Çiçek Takdim Etti

Yarış sonrası düzenlenen törende Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, kazanan atın sahibi adına Sami Kandil’e kristal şilt ve çiçek takdim etti.

Prof. Dr. Tuncel, Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp’e de günün anısına çiçek verdi.