Rektör Prof. Dr. Tuncel, Yayın Sayısı Yüksek Olan Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, kaliteli akademik yayınların arttırılması ve Ar-Ge çalışmaların daha üst sıralarda yer alması konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere, yayın sayısı yüksek olan akademisyenlerle bir araya geldi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile yayın sayısı fazla olan akademisyenler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Üniversitenin mevcut durumu ve bundan sonraki yol haritası hakkında akademisyenlere bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Sunumun ardından karşılıklı görüş alışveriş şeklindeki toplantıda Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, akademisyenlerden gelen soruları cevapladı.