Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel Akademisyenlerle Bir Araya geldi

Rektör Prof. Dr. Tuncel Akademisyenlerle Bir Araya geldi

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, İlahiyat ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

 

Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşehan Deniz Abik ile her iki fakültenin öğretim elemanları katıldı.

 

Karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, göreve geldikleri günden itibaren olduğu gibi bundan sonra da akademisyenlerin araştırma-geliştirme projeleri ve yayın kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Akademisyenlere Süreç Hakkında Bilgi Verildi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu ise süreç hakkında akademisyenlere bilgi vererek Çukurova Üniversitesi Araştırma Stratejisi kapsamında belirlenen planlamayı anlattı. Daha sonra Kalite ve Denetimden Sorumlu Prof. Dr. Neslihan Boyan kalite denetim ve izleme konularında, Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Yazgan da sürece katkı sağlayacak bilişim altyapısı hakkında bilgi aktardı. 

Toplantı soru-cevap kısmıyla son buldu.