Kampus

...

Prof. Dr. Tuncel, Gastroenteroloji Bilim Dalı Endoskopi Ünitesini Ziyaret Etti

Prof. Dr. Tuncel, Gastroenteroloji Bilim Dalı Endoskopi Ünitesini Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’in fakülte ve bölüm ziyaretleri devam ediyor.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Gastroenteroloji Bilim Dalı Endoskopi ünitesini ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ve Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz’ün de katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Tuncel, Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sedef Kuran’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Gastroenteroloji Bilim Dalı Endoskopi ünitesini gezerek incelemelerde bulunan Prof. Dr. Tuncel, günlük girişimsel işlem sayısının arttırılabilmesi için ünitenin genişletilip, teknik ve fiziki şartlarının daha da geliştirilmesi için gerekli çalışmalara başlanacağını ifade etti.

 

Prof. Dr. Tuncel hedeflerinin, ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Endoskopi ünitesinin bölgenin tüm ileri düzey girişimsel işlemlerinin yapıldığı daha büyük bir merkez haline getirmek olduğunu söyledi.

 

Prof. Dr. Tuncel, “Deneyimli kadrosu ile bölgede fark yaratan uygulamaları ve katkılarıyla endoskopi ünitemizin öncü bir merkez olmaya daha büyük kapasitede devam edeceğine inanıyor ve kıymetli hocalarımızın üniteyi bölgenin en iyisi yapma çabalarını destekliyoruz.” dedi.