Spor

...

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Yeni Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Yeni Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, ulusal ve uluslararası arenada Çukurova Üniversitesinin adını başarıyla temsil eden öğrenci ve akademisyenleri davet edip tebrik görüşmeleri yapmaya devam ediyor. Prof. Dr. Tuncel bu kez de, Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonasında birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük derecesi ile çeşitli kategorilerde 8 derece elde eden ve Milli Takım seçmelerine katılan Çukurova Üniversiteli sporcuları makamına davet ederek öğrencilere ve antrenörlerine teşekkür plaketi takdim etti.

 

İzmir’in Selçuk İlçesi'nde Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu bünyesinde yapılan yarışmalara toplam 60 sporcunun katılırken Çukurova Üniversitesi ise şampiyonada 13 sporcu ile temsil edildi.

Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonası’nda Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü sporcularından Duru Adalı 14-15 yaş kategorisinde, Ecrin Ceylin Erikçi 13 yaş kategorisinde, Deniz Canlı 10 yaş kategorisinde, Şerife Mehpeyker Öztürk de 9 yaş kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

 

Prof. Dr. Tuncel Derece Yapan Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çocuk Fitness Jimnastikte derece alan sporcular 14-15 Yaş kategorisi Türkiye 1.si Duru Adalı,  13 Yaş kategorisi Türkiye 1.si Ecrin Ceylin Erikçi,  10 Yaş kategorisi Türkiye 1.si Deniz Canlı, 9 Yaş kategorisi Türkiye 1.si Şerife Mehpeyker Öztürk, 14-15 Yaş kategorisi Türkiye 2.si Asel Varan, 10 Yaş kategorisi Türkiye 2. Ada Yalçın, 12 Yaş kategorisi Türkiye 2.si Elif Ece Kuren, 8 Yaş kategorisi Türkiye 3.sü Ada Alpsar, 10 Yaş kategorisi Türkiye 4.sü Ece Altundamla, 12 Yaş kategorisi Türkiye 4.sü Tuana Vahapoğlu, 7 Yaş kategorisi Türkiye 5.si Kayra Tokel 9 Yaş kategorisi Türkiye 5.si Sahra Oğuz, 13 Yaş kategorisi Türkiye 5.si Zeynep Nar, 13 Yaş kategorisi Türkiye 2.si Yosun Uğurses, Genç Kadınlar Fitness Türkiye 1.si Cemre Çayır, 2.si Işıl Belli, 4.sü Berna Şimal Yıldız, 5.si Ceren Bölgen, Kulüp Başkanı Ercan Yeldan, Antrenörler Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sibel Vural Madenoğlu, Berna Sevim Özbezek ve Kasım Uluğ ile öğrenci velilerini davet ederek heyecanlarına ortak oldu.

 

Öğrencilere Teşekkür Plaketi Verildi

Senato salonunda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, başarılarından dolayı öğrencileri tek tek tebrik ederek plaket takdim etti. Prof. Dr. Tuncel, bilim ışığında sanatta, sporda ve birçok alanda farklı başarı ve dereceler elde ederek Çukurova Üniversitesi markasını tanıtan ve katkı koyan sporculara şükranlarını sunduklarını ifade ederek, Çukurova Üniversitesinin köklü bir spor altyapısı olduğunu vurgulayıp bu başarılara yenilerinin eklenmesi için yönetim olarak gerekli destek ve ilgiyi gösterdiklerini söyledi.

 

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.