Kozan İşletme Fakültesi Yeni Mezunlarını Uğurladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan İşletme Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Kozan yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Demirci Orel’in yaptığı törene Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Saliha Kırıcı, İlçe Spor Müdürü Kürşat Gültekin, KYK Kozan Yurt Müdürü Hidayet Akçalı, Kozan Gençlik Merkezi Müdürü Halil Karadağlı, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrenciler Keplerini Havaya Fırlatarak Mezun Oldu

Öğrenciler adına dönem birincisi Hayriye Taze’nin konuşmasının ve yaş kütüğüne ismini çakmasının ardından törende dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından diplomaları, plaket ve ödülleri verildi.

Tören, mezun olan tüm öğrencilere diplomalarının ve hediyelerinin verilmesi ve öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.