Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Gençlerin Bayramını Kutladı

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Gençlerin Bayramını Kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve beraberindeki sporcular Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Çukurova Üniversitesinde eğitim gören sporcu öğrencilerin de aralarında bulunduğu sporcular ve Gençlik Merkezi Sorumluları Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e çiçek ve merkezdeki öğrenciler tarafından yapılan el emeği bir tablo hediye takdim etti.

 

Gençlik Haftasında Birçok Etkinlik Gerçekleşecek

Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, gençlerin sporla daha fazla uğraşmaları ve motive edilmeleri için var gücüyle çalıştıklarını ifade ederek, öğrencilerin de buna karşılık değişik branşlarda başarı elde ettiklerini söyledi. Çintimar, Gençlik Haftası Programı kapsamında Dart, Satranç Turnuvası (online), Çelenk Töreni, Kros Yarışmaları, Bisiklet Turları, Açık Hava Masa Tenisi ve Badminton Turnuvaları, Okçuluk, Atıcılık, Tenis Turnuvaları, Halatla Atlama ve Doğa Sporları Gösterileri, Radyo Programları, 81 İlde İstiklal Marşı okunması etkinliği gibi çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunacaklarının bilgisini verdi. 

 

Prof. Dr. Tuncel: “Spor Gençlerin Vazgeçilmezi Olmalı”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise, yaşanan bu salgın sürecinde evde hareketsiz kalınmamasının önemine değinerek sanat ve spor faaliyetlerinin gençler için büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Tuncel parklarda spor olanaklarının yaygınlaştırılması gerektiğine de değinerek, “Spor gençlerin vazgeçilmezi olmalı.” dedi.

Milli Mücadelenin 102. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve değerli silah arkadaşlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla andığını ifade eden Prof. Dr. Tuncel, gençlerimizin sosyal mesafeye uyarak çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlayacakları Gençlik Haftasını tebrik etti.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.