Pozantı Kaymakamı Akduman, ÇÜ POZMER’i Ziyaret Etti

Pozantı Kaymakamı Akduman,  ÇÜ POZMER’i Ziyaret Etti

Yeni atanan Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Pozantı Meslek Yüksekokulu ve Pozantı Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezini ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar tarafından kendisine kurumların faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Semih Tangolar, PMYO ve POZMER’de yapılan incelemelerde, Üniversite kurumlarının Pozantı için önemine değindi ve kurumlar için şimdiye kadar Üniversite ve Yerel Yönetimler tarafından yapılan ve yapılması gerekenler hakkında yeni atanan Kaymakam Akduman’a açıklamalarda bulundu.

Akduman: “Önceliğimiz, Öğrencilerin Barınma Sorununun Çözmek”

Kaymakam Akduman, Kaymakamlık ve yerel yönetimler olarak Üniversite kurumlarının Pozantı için öneminin farkında olduklarını ve başta öğrencilerin barınma sorununun çözümü olmak üzere Yüksekokul ve POZMER’de karşılaşılabilecek sorunların çözümü ve kırsal kalkınmaya destek için yapılabilecek her türlü hizmet ve işbirliği konusunda yardıma hazır olduklarını ifade etti.