Kampus

...

Vali Süleyman Elban, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Ziyaret Etti

Vali Süleyman Elban, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Ziyaret Etti

Adana Valisi Süleyman Elban, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

 

Üniversitenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Elban, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi çağdaş bilgilerle donanmış olarak yarınlara hazırlayan üniversitelerimizin her geçen gün büyüdüğünü ve Adana’nın göz bebeği olduğu söyledi.

 

 “Başlayacak olan yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyor, buradan mezun olacak öğrencilerimizin ülkemize hayırlı birer vatandaş olarak ülke geleceğine katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.” diyen Vali Elban, Prof. Dr. Meryem Tuncel’e de yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisini iletti.

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise Vali Elban’ın ziyaretinden onur duyduklarını dile getirdi. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı eğitimi ile ilgili bilgiler de aktaran Rektör Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesinin dünya üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini söyledi.

Ziyaret, Prof. Dr. Tuncel’in iyi dilekleri ve nazik ziyareti için Vali Elban’a teşekkür etmesinin ardından sonlandı.