Başkan Karalar’dan Rektör Prof. Dr. Tuncel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne kez atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Rektör Prof. Dr. Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Karalar, Çukurova Üniversitesi Balcalı Yerleşkesine gelerek Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ziyarette etti. Prof. Dr. Tuncel’e başarılar dileyen Karalar, “Üniversitemizin ilk kadın rektörü olmasından dolayı hocamızla gurur duyuyoruz. Çukurova topraklarının yetiştirdiği değerli bilim insanı Sayın Tuncel’e yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederek, Çukurova Üniversitesinin kent dinamikleri ile çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.