Spor

Çukurova Üniversitesi Kadınlar Voleybol Takımı 1. Lig’de

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Erkek-Kadın Üniversiteler 2.Lig Voleybol Müsabakaları Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Erkekler müsabakalarında 5, kadınlarda ise 4 üniversite takımı müsabakalara katılarak önümüzdeki yıl Üniversitelerarası 1. Liginde mücadele etmek için kıran kırana mücadele sergilediler.

Buna göre grup sıralaması şöyle oldu. Kadınlar Müsabakasında ÇÜ Voleybol Takımı, grubunu lider bitirirken, erkekler müsabakalarında ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi grubunu 1. bitirerek gelecek yıl birinci ligde oynama hakkı kazandı.

Kadınlarda 1-Adana Çukurova Üniversitesi 2-Konya Selçuk Üniversitesi 3-Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi 4-Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi Erkeklerde ise 1-Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2-Mersin Üniversitesi 3-Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi 4-İskenderun Teknik Üniversitesi 5-Kilis 7 Aralık Üniversitesi sıralamada ki yerini aldı.