Bilim

...

Eğitimin Ödül Avcıları Çukurova Üniversitesi’nden…

Eğitimin Ödül Avcıları Çukurova Üniversitesi’nden…

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen Alan Eğitiminde Materyal Tasarım Yarışması’nda sosyal bilgiler dersine yönelik tasarladıkları materyallerle dereceye girdi.

 

Yarışmanın En Yüksek Puanını Aldılar

“Sosyo Parola, İnteraktif Video ile Öğrenme, Demokrasi Yolunda Atılan Adımlar: Bir Dijital Tarihsel Canlandırma Denemesi” başlıklı materyallerle yarışmaya Dr. Öğretim Üyesi Neval Akça Berk’in danışmanlığında katılan öğrenciler Mahir Yavuz Ayas, Yiğit Hamza Kurtul, Mehmet Karatop, Resul Atakan Yılmaz, Fethi Sami Durasan, Emirhan Ekinoğlu ve Mert Berk Parsak aynı zamanda yarışmadan da en yüksek puanı alarak adlarından söz ettirdiler.

 

Şampiyonlar İçin Tören Düzenlendi

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ÇÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Doğanay, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Özcan,  Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Gümüş, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Balcıoğulları ve bölüm hocalarının katılımıyla tören düzenlendi. Törende şampiyon öğrencilere ödül ve hediyeleri takdim edildi.