Spor

...

Çukurova Üniversitesi’nde Engeller Kalktı

Çukurova Üniversitesi’nde Engeller Kalktı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), TEMSA ve Adana Engelliler Spor Kulübü’nün katkılarıyla “Kariyerde Engelleri Kaldırdık” etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte tekerlekli engelli spor kulübüyle Tekerlekli sandalye basketbol dostluk maçı yapıldı.

 

ÇÜ Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlik Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın katılımıyla başladı. Prof. Dr. Kibar, böylesine anlamlı bir etkinlikte birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğe katkı koyan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Rektör Prof. Dr. Kibar’a İsmi Yazılı Forma Hediye Edildi

Daha sonra TEMSA Ceo’su Hasan Yıldırım, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar için hazırlanan Kariyerde Engelleri Kaldırdık formasına isim yazılı formayı Prof. Dr. Kibar’a hediye etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, TEMSA Ceo’su Hasan Yıldırım ve Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk’ün katıldığı organizasyon dostluk içinde tamamlandı.

 

Prof. Dr. Yalçın: “İkinci Aşamada Engelli Kariyer Fuarı Düzenlenecek”

Etkinliğe, ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın da Çukurova Üniversitesi’ni gönüllü olarak temsilen katıldı. Bu organizasyonla, farkındalık yaratıp engelli vatandaşların toplumun içerisinde ve toplumun parçası olduğunun vurgulanmasının amaçlandığını ifade eden Prof. Dr. Yalçın, bu etkinliğin ikinci aşamasının engelli kariyer fuarı olarak devam edeceğini duyurdu.