Çukurova Üniversitesinde Sıcak Karşılama: Öğlen Yemeğini Rektör Servis Etti

Çukurova Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na bugün sıcak bir karşılama ile başladı. Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, öğrencilere tavuklu pilav ve ayran ikram ederek yeni akademik yılın ilk gününde onlara hoş bir sürpriz yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Beriş, “Kapımız sizlere daima açık” dedi.

Çukurova Üniversitesi yönetimi tarafından yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde, öğrencilerin yanı sıra akademisyen ve idari personele de tavuklu pilav ile ayran ikram edildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda kampüs genelinde 11 farklı noktaya kurulan ve her birinde yöneticiler ile dekanların bulunduğu stantlara ilgi büyüktü.

Merkezi Kafeterya önüne kurulan stantta ise Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i karşılarında gören öğrenciler hoş bir sürpriz yaşadı. Önlük ve eldiven giyerek ikramda bulunan Prof. Dr. Beriş, öğrenci odaklı bir eğitim anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.