Spor

Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Futbol Erkek Öğrenci Takımlarının Büyük Başarısı

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2022-2023 Öğretim Yılı Futbol ve Voleybol Bölgesel Lig Gurup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın Öğrenci Takımı ile Futbol Erkek Öğrenci Takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Gurup Müsabakaları sona erdi. Adana Çukurova Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Adana Alpaslan Türkeş Üniversitesi arasında kıyasıya geçen mücadele Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Aynı başarıyı gösteren Çukurova Üniversitesi Futbol Erkek Öğrenci Takımı da, rakipleri Kayseri Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi takımlarıyla yaptığı karşılaşmalardan galip çıkarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Çukurova Üniversitesi Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, her zaman desteğini esirgemeyen başta Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel olmak üzere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintmar, İl Müdür Yardımcısı Caner Taymış, ÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diri, Antrenörler Mehmet VURAT, Zehra Ercan, Nuri YILDIZ, Abdullah Kılcı ve tüm sporculara teşekkür edildi.