Kampus

...

ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3 Yıl Daha Akredite Oldu

ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3 Yıl Daha Akredite Oldu

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) tarafından 3 yıl daha akredite oldu.

 

27 Şubat 2020 tarihinde, gerekli bütün saha incelemeleri ve denetimlerden geçtikten sonra, İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından Akredite olmaya hak kazanan Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, 2 yılını tamamlamasının ardından tekrar Akreditasyon Ara Değerlendirme Sürecine girdi.

ÇÜ İletişim Fakültesi’ni ziyaret eden Başkan Prof. Dr. Dursun Gökdağ ve Prof. Dr. Hale Künüçen Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde incelemelerde bulundu.

2 gün süren incelemelerin ardından İLAD/İLEDAK Ara Değerlendirme Ekibi ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün Akreditasyon sürecini değerlendirmek üzere çalışmalarının tamamladı.

 

Resmi web sitesinde Akredite olmaya hak kazanan bölümleri açıklayan İletişim Araştırmaları Derneği, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü 3 yıl, yani 20 Şubat 2025 tarihine kadar akredite etti.