Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel Öğretim Elemanlarıyla Toplantılarına Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Tuncel Öğretim Elemanlarıyla Toplantılarına Devam Ediyor

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Spor Bilimleri Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile 

Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarıyla bir toplantı yaptı.

 

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz ile akademik ve idari personel katıldı.

 

Rektör Yardımcı Prof. Dr. Süha Berberoğlu akademisyenlere Çukurova Üniversitesinin İhtisaslaşma ve Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında yürütülecek süreç ile ilgili bilgi aktardı.

Kalite koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Boyan ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Cemal Azim Örneksoy sunum gerçekleştirdi.

Kalite, denetim ve izleme konularında akademisyenlere bilgi verilirken karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, göreve geldikleri günden itibaren olduğu gibi bundan sonra da akademisyenlerin araştırma-geliştirme projeleri ve yayın kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.