Kampus

...

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Konseyi Seçim Yönergesi çerçevesinde 2021-2023 dönemi için Öğrenci Konseyi Denetleme ve Yürütme Kurulu seçimi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi.

 

Yönerge gereği yapılan öğrenci temsilciliği seçiminin ardından belirlenen Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvar öğrenci temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ve Öğrenci İşleri Daire Başkan v. Azim Örneksoy katıldı.

Açılış Konuşmasını Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Altıntaş yaptı. Altıntaş, Öğrenci Konseyi’nin en temel amacının öğrencilerin sorunlarını çözmek ve öğrencilerin daha iyi bir ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu belirterek, tüm öğrencilerle bu süreci iş birliği içerisinde geçireceklerini söyledi.

 

Prof. Dr. Yılmaz: “Öğrencilerimizi Çok Önemsiyoruz”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ise, yönetim olarak öğrencileri çok önemsediklerini ve onların sorunlarının çözümüne yönelik Öğrenci Konseyi ile koordineli olarak çalışacaklarını ifade etti. Prof. Dr. Yılmaz, Öğrenci Konseyi’nin daha aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilmesi için Rektörlük olarak uygun bir çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

 

Divan Kurulu Oluşturularak Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimi Yapıldı

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz yönerge gereği seçimlerin açılış kısmına katılırken, seçimlerin başlaması ile salondan ayrıldı.

Daha sonra Öğrenci Konseyi üyeleri, divan kurulunun oluşturulmasının ardından yönetim ve denetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdi. Seçimlerin ardından Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Altıntaş ve seçilen üyeler alt komisyonları kurarak göreve başladı.