Kampus

...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal Çukurova Üniversiteli Akademisyenlerle Sohbet Toplantısında Buluştu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal Çukurova Üniversiteli Akademisyenlerle Sohbet Toplantısında Buluştu

Akademik kadrosunu başarılı genç akademisyenlerle zenginleştirip, fiziki alt yapısını ve akreditasyonlarını tamamlayarak Çukurova Üniversitesinin uluslararası tanınırlığını arttırmayı amaçlayan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'in davetlisi olarak Adana’ya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yükseköğretim Kurulu önceki Başkanı Prof. Dr.  M. A. Yekta Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Çukurova Üniversitesinde akademisyenlerle buluştu.

 

Akademik yıl açılış programının ardından eğitim ve araştırma üniversitesi olma yolunda ilerleyen Çukurova Üniversiteli akademisyenlerle açılışın onur konuğu olan konuşmacılar Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yüksek Öğretim Kurulu Önceki Başkanı Prof. Dr.  M. A. Yekta Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile biraraya geldi.

 

Mithat Özsan Amfisi’nde düzenlenen toplantıda Çukurova Üniversiteli akademisyenler, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yükseköğretim Kurulu önceki Başkanı Prof. Dr.  M. A. Yekta Saraç ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'a patent, proje ve diğer bilimsel çalışmalarda yaşanılan süreç hakkında bilgi aktardı.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen buluşmada Prof. Dr. Saraç ve Prof. Dr. Mandal, akademisyenlerden gelen soru ve önerileride dinleyerek, çözümü noktasında takipçi olacaklarını ifade ettiler.