Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Devletin Çocuklarına Örnek Oldu

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Devletin Çocuklarına Örnek Oldu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin 4 kadın dekanı ile T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Adana İl Müdürü Nevzat Özer, Bakanlığın “Rol Model Projesi” kapsamında devlet korumasındaki çocuklarla bir araya geldi. 

Devletin çocuklarına misafir olan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ve dekanlar Prof. Dr. Eda Kumcu, Prof. Dr. Ayşehan Deniz Abik, Prof. Dr. Serap Çabuk, Prof. Dr. Neslihan Boyan, çocuklarla sohbet ederek, kendi yaşam deneyimlerini paylaştı ve Türkiye’nin güçlü kadınları olarak hayata atılmaya hazırlanan çocuklara örnek oldular. 

Prof. Dr. Tuncel: “Çocuklarımızın Yanındayız…”

Kız çocuklarının, geleceğimiz olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Tuncel konuşmasında, kendilerini geliştirmelerinin ve eğitimin önemini vurgulayarak, "Her şey bir gün bitebilir, ama diplomanız hep sizinle kalacaktır. Ve sizin garantinizdir. Bunu hiç unutmayın. " dedi. Ardından da pandemi sürecinde neler yaptıkları, eğitimleri ve merak ettikleri konular hakkında onlarla sohbet etti.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, çocukları iade-i ziyaret için Çukurova Üniversitesi’ne davet ederek, “Üniversite olarak çocuklarımızın her zaman yanlarındayız, destekliyoruz.” dedi. 

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Adana İl Müdürü Nevzat Özer de, Prof. Dr. Meryem Tuncel’e nazik ziyaretleri ve paylaşımları ile çocuklara rol model oldukları için teşekkür etti. 

Çocuklar Rektör Prof. Dr. Tuncel’e Tablo Hediye Etti

Çocuklar da ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Prof. Dr. Meryem Tuncel’e el emekleri ile hazırladıkları tabloyu hediye etti ve hatıra fotoğrafı çekildiler.