Rektör Prof. Dr. Tuncel Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) eğitim öğretim gören yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi. Onlarla sohbet eden Prof. Dr. Tuncel’e yabancı öğrenciler tarafından ülkelerine ait yerel giysi hediye edildi.

ÇÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi’nin organizasyonuyla Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Afrika, Cezayir, Fas, Mısır, Moritanya, Singapur ve Afganistanlı öğrenci temsilcileri katıldı.

İlk kez bir Rektör ile bir araya geldikleri için heyecanlı olduklarını ileten yabancı uyruklu öğrenciler Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e plaket takdim edip ülkelerine ait yerel giysi hediye etti.

Prof. Dr. Tuncel de, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.