Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel Ceyhan ve Kozan Kampüslerini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Tuncel Ceyhan ve Kozan Kampüslerini Ziyaret Etti

Göreve atandığı günden itibaren Çukurova Üniversitesinin fakültelerine ziyaretler gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, ilçelerde bulunan fakülte ve meslek yüksekokullarında da incelemelerde bulundu. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerinin ilki Ceyhan oldu. Rektör Prof. Dr. Tuncel, Ceyhan Veterinerlik Fakültesi, Ceyhan Mühendislik Fakültesi ve Ceyhan Meslek Yüksekokulunda akademik ve idari personelle tanıştı. Ardından da Prof. Dr. Tuncel, Kozan Kampüsünde MYO ve İşletme Fakültesinde incelemelerde bulundu. 

 

Ceyhan Kampüsünde İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Tuncel’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki ilk ziyaret Ceyhan Veterinerlik Fakültesine oldu. Dekan Prof. Dr. Mehmet Çelik ve akademisyenlerle bir araya gelen Prof. Dr. Tuncel, akademisyenlerin ve idari personelin sorunlarını dinledi.

Rektör Prof. Dr. Tuncel’in ikinci ziyareti ise Ceyhan Mühendislik Fakültesine oldu. Fakülte binası toplantı salonunda akademisyen ve idari personellerle bir araya gelen Prof. Dr. Tuncel eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Dekan Prof. Dr. Ahmet Mahmut Kılıç’tan brifing aldı. Laboratuvar ve derslikleri de gezen Prof. Dr. Tuncel, eğitim öğretimin iyileştirilmesi adına acil yapılması gerekenler hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Tuncel aynı kampüs içerisinde yer alan Ceyhan Meslek Yüksekokuluna da ziyarette bulundu. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Deniz Yıldırım, akademisyenler ve idari personel ile sohbet etti.

 

Kozan Kampüsünde İncelemelerde Bulundu 

Rektör Prof. Dr. Tuncel’in bir başka kampüs ziyareti ise Kozan İlçesi’nde bulunan Kozan MYO ve Kozan İşletme Fakültesi oldu. Aynı kampüs içerisinde hizmet veren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Serkan Yılmaz Kandır ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Saliha Kırıcı, Rektör Prof. Dr. Tuncel’e brifing verdi.

Prof. Dr. Tuncel kampüs altyapısı ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili incelemelerde bulunarak çözümü için çalışacaklarını ifade etti.