Kampus

...

TÜBİTAK’ın Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Rektör Prof. Dr. Tuncel’den Teşekkür Belgesi

TÜBİTAK’ın Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Rektör Prof. Dr. Tuncel’den Teşekkür Belgesi

 

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında “Tarım ve Gıda” kategorisinde birincilik elde eden öğrenciler Gülsüm Süren, Fatma Çalım ve danışmanları Öğr. Gör. Dr. Deniz Mutlu Ala’yı Rektörlük makamına davet ederek sevinçlerine ortak oldu. Prof. Dr. Tuncel, şampiyon ekibe teşekkür belgesi takdim etti.

 

AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda bu yıl ikincisi düzenlenen Sanayiye Uygulanabilir Proje Yarışmasına katılarak mansiyon ödülü alan “Ekolojik Fide Viyolleri” isimli proje ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında “Tarım ve Gıda” kategorisinde bölge birincisi olan ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri Gülsüm Süren ve Fatma Çalım, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in daveti üzerine danışmanları Öğr. Gör. Dr. Deniz Mutlu Ala ile birlikte rektörlük makamını ziyaret etti.

 

Öğrenciler Prof. Dr. Tuncel’in Davetlisi Oldu

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, Öğr. Gör. Dr. Ala’dan projenin detayları hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Tuncel, bilime verdikleri katkıdan dolayı öğrencilere ve akademisyenlerine teşekkür ederek yeni proje ve dereceler beklediklerini söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel daha sonra öğrencilere başarı belgesi takdim ederken, ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.