Kampus

...

Aladağ ve İmamoğlu Meslek Yüksekokulu Öğrenciler Mezun Oldu

Aladağ ve İmamoğlu Meslek Yüksekokulu Öğrenciler Mezun Oldu

Aladağ ve İmamoğlu Meslek Yüksekokulları ortak düzenlene mezuniyet töreniyle 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı mezunlarını uğurladı.

 

Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Bora Kaydan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Prof. Dr. Kaydan: “Çukurova Üniversitesi Model Bir Üniversite.”

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Meslek Yüksekokulu birincileri söz aldı. Daha Sonra Yüksekokul Müdürleri adına İmamoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Bora Kaydan konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kaydan, Çukurova Üniversitesi’nin bilim, teknoloji ve sanat alanlarında yürüttüğü eğitim-öğretim faaliyetleri ve araştırma-geliştirme çalışmaları ile değişime, gelişime açık olduğunu ifade ederek, demokrasi fikrini benimsemiş bireyler yetiştirmeye ve bilimsel birikimlerini diğer bilim kurumları ve toplum ile paylaşmayı görev ve ilke edindiğini söyledi. Prof. Dr. Kaydan, Çukurova Üniversitesi’nin paydaşlarını önemseyen, eğitim-öğretimde kaliteye odaklanmış, insan ve doğa yararına yaptığı bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla model bir üniversite olduğunu ifade etti.

 

Prof. Dr. Erdoğan:“Çukurova Üniversitesi Dünyanın Saygın Üniversitelerinden Biri.”

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ise Çukurova Üniversitesi’nin akademik ve idari birimleri ile kurumsal kimliğini tamamlamış olduğuna dikkat çekerek, dünyanın saygın bilim ve eğitim kurumları arasında yer alan bir üniversite olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Erdoğan Çukurova Üniversitesi’nin, iç ve diş paydaşlarıyla bir araya gelerek değerlendirmeler yaptığını ve bu doğrultuda eğitim ve öğretime katkı koyacak düzenlemeler yaptıklarını söyledi.

 

Keplerini Havaya Fırlatan Öğrenciler Mezun Oldu

Açılış konuşmalarının ardından Yüksekokul birincileri yaş kütüğüne plaklarını çakarken diploma ve plaketlerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan’dan aldı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere diploma ve plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, bölüm öğretim elemanları öğrencilere diplomalarını verdi. Sahneye davet edilen öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.