Kampus

...

ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Günü Yapıldı

ÇÜ AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Günü Yapıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda “Kariyer Günü” etkinliği düzenlendi.

 

Öğrenciler, okul bahçesinde stand açan firmaları tanıma fırsatı bularak burada iş ve staj başvuruları ile ilgili forumlar doldurup merak ettikleri konularda bilgi alıp, firma yetkilileri ile sohbet ettiler.

 

Prof. Dr. Bozdoğan: “Öğrenciler İle Sanayiciyi Buluşturmayı Amaçlıyoruz.”

Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan konuşmasında amaçlarının öğrenciler ile sanayiciyi buluşturmak ve sanayicinin aradığı kalifiye elemanı temin etmek olduğunu söyledi.

 

Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kariyer Fuarı’nda stant açan firmalar ise şöyle;

Kinsgpan Yapı Elemanları A.Ş., Lösemili Çocuklar Vakfı, Öztaşlar Makine Vakum Pompa İmalat San. ve Tic., Eksoy Kimya San. ve Tic. A.Ş., Özel AOSB Sarıçam Teknoloji Koleji, ESC Mühendislik Teknik Proje İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti., Güney Çelik Hasır ve Demir Mamülleri Sanayi Ticaret A.Ş., Island Denim Tekstil A.Ş., İşkur Adana Bölge Müdürlüğü, Kambeton A.Ş.,

Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Ceytech Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş., Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş., PTT Adana Başmüdürlüğü, Teknopak Mikrodalga Kutu Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Türk Telekom Adana Bölge Müdürlüğü, Ulusoy Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Ako Mermer Kablo Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Transformatör Elektromekanik San. ve Tic. Ltd. Şti.