Kampus

...

Adana Meslek Yüksekokulu’nda Profesyonel Makyaj Eğitimi Verildi

Adana Meslek Yüksekokulu’nda Profesyonel Makyaj Eğitimi Verildi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Meslek Yüksekokulu son günlerde yaygın olan makyaj eğitimi konusunda önemli bir etkinliğe imza attı. Makyaja ve güzelliğine önem veren öğrencilere yönelik Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından Profesyonel Makyaj Eğitimi gerçekleştirildi.

 

Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası, Adana Güzellik Uzmanları Eğitim ve Dayanışma Derneği, Adana Estetisyenler Derneği, Mesleki Eğitim Merkezleri, Kız Meslek Liseleri, Halk Eğitim Merkezleri, Olgunlaşma Enstitüsü öğretmenleri ve öğrencileri ile Adana ve civar şehirlerden gelen güzellik salonu sahipleri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

 

Tuğçe Dilaverler Eğitim Verdi.

Estetisyen ve kuaförlere İstanbul İnanır Group Kryolan Marka Müdürü Tuğçe Dilaverler’ in uzmanlığında makyaj eğitimi verildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Karadağ, sektör ve üniversite işbirliğine yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceğini belirterek aynı zamanda bu eğitimlerin sektörle üniversitenin iş birliğini de güçlendirdiğini söyledi. Prof. Dr. Karadağ, “Bu eğitim, kendisini sektörün ihtiyaçlarına yönelik hazırlarken, sektör de daha sonra istihdam edeceği öğrencilerin hangi şartlarda eğitim aldığını görerek katkılarını hangi doğrultuda vereceğinin planlamasını yapmaktadır.“ dedi.