Eczacılık Fakültesi Kariyer Günlerinde Eczacılıkta Uzmanlık ve Klinik Eczacılık Anlatıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Hacettepe Üniversitesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kutay Demirkan, “Eczacılıkta Uzmanlık ve Klinik Eczacılık” adlı konferans verdi.

Tıp Fakültesi Amfisinde gerçekleştirilen konferansa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Eczacılıkta Uzmanlık ve Klinik Eczacılık”

Prof. Dr. Demirkan, konuşmasında Eczacılıkta Uzmanlık Alanları, Uzmanlık Eğitimi, Türkiye’de Klinik Eczacılık Anabilim Dalının Gelişim Süreci, Klinik Eczacılık Uygulamaları Ve Klinik Eczacıların Sorumlulukları konularında öğrencilere bilgiler aktardı.

Konferans, öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Demirkan’a Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öğülener’in teşekkür belgesi ve çiçek takdimiyle sona erdi.