Kampus

...

Fen Edebiyat Fakültesi Ek Hizmet Binasına Yeni Bir Seminer Salonu Kazandırıldı

Fen Edebiyat Fakültesi Ek Hizmet Binasına Yeni Bir Seminer Salonu Kazandırıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Matematik, İstatistik ve Türk Dili Edebiyatı Bölüm binasına yeni bir seminer salonu ve çalışma odası kazandırıldı.

 

Seminer odasının açılışını ÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. İ. Halil Elekcioğlu, Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halime Ömür Paksoy ile Yüksek Mühendis Mimar Zeki Yüzüak gerçekleştirdi.

 

Yeni Salonun Projesini Yüksek Mühendis Mimar Zeki Yüzüak Yaptı.

Fen Edebiyat Fakültesi ek binasının teras katı olarak kullanılan alanın Dekan Prof. Dr. Halime Ömür Paksoy’un babası Yüksek Mühendis Mimar Zeki Yüzüak tarafından çizim ve projelendirilmesinin yapılmasının ardından, fakülteye yeni bir konferans salonu daha kazandırıldı. Konferans salonunun açılışında konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Paksoy, seminer odası hakkında bilgi vererek katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 

Prof. Dr. Tükel “Her Geçen Gün Fiziki Şartlarımızı Daha İyi Duruma Getiriyoruz.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel ise Çukurova Üniversitesi’nin yeni fiziki şartlarıyla eğitim öğretimde daha kaliteli hizmet verdiğini ifade ederek, fakülteye önemli bir salonu kazandıran ve emeği geçen tüm herkese teşekkür etti.

 

Yeni Salonun İlk Semineri “Geleneksel Adana-Mahalleler, Sokaklar, Binalar” Oldu.

Daha sonra seminer salonunun ilk konuğu olan ÇÜ Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Duygu Saban “Geleneksel Adana-Mahalleler, Sokaklar, Binalar” konulu sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Saban sunumunda geleneksel Adana’yı çizim, harita ve fotoğraflarla anlattı.

Seminerin ardından açılış kokteyli verildi.