Rektör Prof. Dr. Kibar, Yeniden ÜHBD’nin Yeni Yönetimine Seçildi

Üniversite Hastaneleri Birliği  Derneği (ÜHBD)’nin Olağanüstü Genel Kurulu 25 Ocak 2019 tarihinde yapıldı. Yeni yönetimin belirlendiği Olağanüstü Genel Kurulda Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar yeniden Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Göreve başlayan yeni yönetim ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Dinçbaş’ı makamında ziyaret etti.

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda 3 yıl boyunca görev alacak yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın ve Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Özsarı seçildi.

Rektör Prof. Dr. Kibar, Yeniden Saymanlığa Seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı gün gerçekleştirdikleri toplantıda ise görev bölümü yaptı. Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği’nin yeni yönetiminde görev dağılımı şöyle oldu;

Başkan                      : Prof. Dr. Erkan İbiş

Başkan Yardımcısı : Prof. Dr. Sadettin Hülagü

Genel Sekreter       : Doç. Dr. Haluk Özsarı

Sayman                    : Prof. Dr. Mustafa Kibar

ÜHBD Ziyaret Etti.

Göreve seçilen Üniversite Hastaneleri Birliği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Dinçbaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde üniversite hastanelerinin sorunları masaya yatırıldı.