Kampus

...

Wavin Pilsa Genel Müdürü İş Hayatındaki Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Wavin Pilsa Genel Müdürü İş Hayatındaki Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencileri iş ve meslek hayatında başarı elde etmiş dünyaca ünlü CEO ve tanınmış isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Öğrenci buluşmalarının bu kez ki konuğu Wavin Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal oldu.

 

İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın'ın davetlisi olarak öğrencilerle buluşan Asal, başarı hikâyesi ve kurumunun politikalarını Çukurova Üniversitelilere anlattı.

 

Asal, İİBF 1. Sınıf Öğrencilerine Wavin Pilsa ve Kendi Başarı Hikâyesini Anlattı.

Prof. Dr. Azmi Yalçın, Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini iş hayatında başarı elde etmiş kişileri buluşturarak bilgi deneyimlerini paylaşmalarını sağladıklarını söyledi.

Her yıl, alanında başarılı isimleri öğrencilerle buluşturduklarını ifade eden Prof. Dr. Yalçın, bu yılda birçok ismin öğrencilerle bir araya geldiğini ve organizasyonun bundan böyle de süreceğini söyledi.

Wavin Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal da hayat hikâyesini öğrencilerle paylaştı. Asal, Wavin Pilsa’yı da tanıtan kısa bir sunum yaptı. Asal, 1. sınıf öğrencilerine iş hayatındaki tecrübelerini örneklerle anlatarak, Wavin Pilsa’nın sektördeki örnek başarısı ve yeni projelerine değindi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Asal’ın konuşması anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.