Kampus

...

Hayırsever İşadamı Abdi Sütcü, Ölüm Yıldönümünde Çukurova Üniversitesi’nde Adını Taşıyan Okulda Anıldı

Hayırsever İşadamı Abdi Sütcü, Ölüm Yıldönümünde Çukurova Üniversitesi’nde Adını Taşıyan Okulda Anıldı

Çukurova Üniversitesi’ne (ÇÜ) bağlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda adı yaşatılan merhum Abdi Sütcü, ölümünün 26’ncı yılında üniversite yönetimi, öğrenciler ve ailesinin katıldığı bir etkinlikle anıldı.

 

Hayırsever İşadamı Abdi Sütcü’nün ölümünün 26. Yıldönümünde, Çukurova Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen anma töreni, saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından 1992 yılında 51 yaşında vefat eden Abdi Sütcü’nün hayatından kesitler sunuldu. 

 

Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana OSB Başkanı Bekir Sütcü açılış konuşmasında, merhum babasının adının bu güzide kurumdan yaşatılıyor olmasından duydukları gururu dile getirdikten sonra, “Başta Üniversite Rektörümüze ve hocalarımıza, böyle bir eserin katkılarımızla oluşmasında bize gösterdikleri kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ise okulun teknik konularıyla ilgili bilgiler verdi. Prof. Dr. Kibar, “Yüksekokulumuzun proje aşamasından bugüne kadar desteklerini esirgemeyen, her zaman bizlerin yanında olan Sütcü ailesine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, merhum Abdi Sütcü’ye Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

“Avucunuzdaki Kelebek.”

Konuşmaların ardından, yaşam koçu Ayşe Acun Erkuloğlu, “Avucunuzdaki kelebek” konulu sunum yaptı.  

Abdi Sütcü Anma Etkinliği, konuklara ve tüm öğrencilere öğle yemeği ikramıyla sona erdi.