Kampus

...

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversite Hastanelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı…

 

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği (ÜHBD) Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın da Saymanlığını üstlendiği derneğin toplantısında, üniversite hastanelerinin sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri değerlendirildi.

 

İÜ Rektörlük Binası Kılıçlık Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, ÜHBD Yönetim Kurulu Başkanı Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Başkan Yardımcısı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sayman Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, ÜHBD Üyeleri İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Genel Sekreter Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Özsarı ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan ve Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak katıldı.

 

Toplantıda üniversite hastanelerinin sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri değerlendirildi. Dilek ve öneriler tartışıldı.