Kampus

...

Öğrenciler İçin ‘Manavbank Projesi’ Hayata Geçiyor…

Öğrenciler İçin ‘Manavbank Projesi’ Hayata Geçiyor…

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Yüreğir Belediyesi öğrenciler için ‘Manavbank Projesi’ isimli ortak bir projeye imza attı. Proje kapsamında öğrencilere bedelsiz sebze ve meyve dağıtılacak.

 

İsrafın önlenmesinin de amaçlandığı projenin protokolüne Çukurova Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Yüreğir Belediyesi adına ise Başkan Fatih Mehmet Kocaispir imza attı.

 

Öğrencilere Ücretsiz İkram Edilecek

Çukurova Üniversitesi Rektörlük makamında imza altına alınan Yüreğir Belediyesi Manavbank Projesi ile marketlerden, gönüllülerden ve semt pazarlarındaki gıdaların hijyen kuralları çerçevesinde toplanıp paketlenerek üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere bedelsiz olarak ulaştırılması amaçlanıyor.

Bu çerçevede toplanan sağlam gıdalar, Çukurova Üniversitesi kampüsünde belirlenen noktada kurulacak Manavbank standında öğrencilere sunulacak.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel:  ”Gençlerimiz Bizim İçin Çok Kıymetli”

Göreve geldikleri günden itibaren öğrenci memnuniyetini yüksek tutmaya çalıştıklarını ve bu yönde çeşitli işbirliği protokollerini imza altına aldıklarını ifade eden Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Bu anlamda Üniversitemiz ve Yüreğir Belediyesi işbirliği ile hayata geçireceğimiz Manavbank Projesi için Başkan Sayın Fatih Mehmet Kocaispir olmak üzere projede emeği olanlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Başkan Kocaispir: “Gençlerimizin Yanındayız”

Proje ile bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Gençlerimizin her koşulda yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Manavbank projemiz ile gönüllüler tarafından getirilen veya halden, büyük zincir marketlerden gelen gıdaları hijyen kuralları çerçevesinde üniversitelerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bedelsiz olarak sunacağız. Şehrimizin iki güzide üniversitesine ve kıymetli rektörlerimize işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.