Kampus

...

ÇÜ Mediko Sosyal Merkezinde Eğitim Programları Devam Ediyor

ÇÜ Mediko Sosyal Merkezinde Eğitim Programları Devam Ediyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Mediko Sosyal Merkezi’nin farkındalık yaratmak ve öğrencilerle köprü oluşturmak adına eğitim toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi.

 

Mediko Sosyal Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen eğitim programlarının konuğu Çukurova Üniversitesi Medikososyal Merkezi PDR Birimi Uzman Psikolojik Danışman Sabit Akbaş oldu.

 

Prof. Dr. Göker: “Gençlerimizin Doğru Kararlar almasını Hedefledik”

Mediko Sosyal Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Pınar Göker açılış konuşmasında “Son Zamanlarda sosyal medyada oldukça güncel olan duygusal aşklar ve bu ilişkilerin sonucu gelişebilen kıskançlık öfke ve etki dinamikleri hakkında gençlerimiz açısından farkındalık yaratmak, kendilerini tanıyarak doğru kararlar almaları yolunda ipuçları vereceğini düşündüğümüz ‘Duygusal ilişkilerde Aşk ve Kıskançlık’ konusunu uzmanıyla paylaşmak istedik.” dedi.

 

Prof. Dr. Akbaş: “Kıskançlık Bir Hastalık mı?”

Duygusal ilişkilerde Aşk ve Kıskançlık’ hakkında açıklama yapan Psikolojik Danışman Sabit Akbaş, Kıskançlığın Dinamikleri nelerdir? Kıskançlık Sevginin bir göstergesi midir? Cinsiyete göre kıskançlık farklılık gösterir mi? konuları üzerinde toplantıya katılan öğrencilere sunum yaptı.

Eğitim programı, Psikolojik Danışman Sabit Akbaş’ın öğrencilerin sorularını cevaplaması ve sertifika verilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.