Kampus

...

Çukurova Üniversitesi Emeklilik Töreni

Çukurova Üniversitesi Emeklilik Töreni

 

Prof. Dr. Tuncel: “Çukurova Üniversitesi, Tüm Çalışanlarıyla Büyük Bir Ailedir”

 

Çukurova Üniversitesinde Emekli Olan İdari Personel İçin Tören Düzenlendi

 

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) uzun yıllar görev yaparak emekli olmaya hak kazanan 67 akademik olmayan personel için emeklilik töreni düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilki geçtiğimiz ekim ayında olmak üzere kez ikinci gerçekleştirilen törende Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Üniversiteye emek veren idari personellere teşekkür belgesi takdim etti.

 

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı yenilikçi girişimlerle dikkati çeken Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in talimatıyla başlatılan toplu emeklilik törenlerinin ikincisi gerçekleştirildi.

Mithat Özsan Amfisi’nde düzenlenen emeklilik törenine Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter v. Dr. Mehmet Cingöz, dekanlar, idari ve akademik personeller, emekli olan idari personeller ve aileleri katıldı.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Üniversitemizin Geçirdiği Gelişim Aşamalarının Her Safhasında Çalışanlarımızın Emeği Var”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel burada yaptığı konuşmada Çukurova Üniversitesinin tüm çalışanlarıyla büyük bir aile vurgu yaparak, bugün gelinen noktanın çalışanların karşılıklı diyalog, özveri ve işbirliğinin sonucu olduğunu söyledi.

Çukurova Üniversitesinin sosyal, kültürel, fiziki ve bilimsel anlamda gelişip güçlenmesinde, Cumhuriyetimizin önemli kazanımlarından biri olarak yer almasında destek hizmetlerinin çok kıymetli olduğunu belirten Prof. Dr. Tuncel, “Üniversitemizin başarısı sadece akademik çalışmalar üzerinden sağlanmamıştır. Üniversitemizin geçirdiği gelişim aşamalarının her safhasında sizlerin ve aramızda şuanda olmayan yüzlerce çalışanımızın emeği ve katkısı bulunmaktadır. Karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü ve özveri ile Üniversitemize verdiğiniz hizmetler nedeniyle size en içten saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle kaybettiğimiz tüm personelimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi. Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi ailesine uzun yıllar emek vererek eğitim öğretime destek olan idari personellerin yeni hayatlarında sağlık ve huzur diledi.

 

Genel Sekreter v. Dr. Mehmet Cingöz de emekli olan personellerin fedakârlıklarının unutulmayacağını vurgulayarak özverili çalışmalarından ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Personellere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, emekli olan personele tek tek teşekkür belgesi ve çiçek verirken, tören Çukurova Üniversitesi Kültür Müdürlüğü Tük Halk Müziği topluluğunun Öğretim Görevlisi Özgür Peker eşliğinde mini konseri ve anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.