Kampus

...

Çukurova Üniversitesi Yönetimi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çukurova Üniversitesi Yönetimi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Prof. Dr. Tuncel: “Öğrencilerimiz Bizim Önceliğimiz…”

 

Çukurova Üniversitesi Senatosunda onaylanarak yürürlüğe giren Çukurova Üniversitesi Uzaktan Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme Yönergesiyle ilgili, bazı öğrenciler ile Çukurova Üniversitesi Yöneticileri bir araya geldi.

 

Öğrencilerin sınavlarla ilgili görüşme taleplerine karşılık veren Çukurova Üniversitesi Yönetimi, öğrencileri Rektörlük binasında ağırladı.

Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile Rektör Yardımcısı İlter Ünlükaplan, öğrencilerin sorunlarını birebir dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız”

Ziyareti öğrenen Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de öğrencilere ikramda bulunarak, onları görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Tuncel, öğrencilerin sorun yaşamaması ve en kaliteli şekilde eğitim almaları adına gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Önceliklerinin tabii ki öğrenciler olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Tuncel, “Bildiğiniz gibi tüm dünya Covid-19 pandemisi dolayısıyla normal olmayan bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla Üniversitemiz de, öğrencilerimizin ve ailelerin sağlığını riske atmadan nitelikli eğitim kararı aldı bu dönem için. Bizler burada sevgili öğrencilerimiz için varız ve en kısa zamanda onları tekrar kampüsümüzde görmeyi diliyoruz. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencilerimize kapımız her zaman açık.” şeklinde konuştu.