Kampus

...

Çukurova Üniversitesinden Bir İlk!

Çukurova Üniversitesinden Bir İlk!

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Emekli Olan İdari Personel İçin Tören Düzenledi

 

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) uzun yıllar görev yaparak emekli olmaya hak kazanan 21 personel için kurumsal emeklilik töreni düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilk kez düzenlenen törende Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Üniversiteye emek veren idari personellere teşekkür belgesi takdim etti.

 

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen emeklilik törenine Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile yakın zamanda emeklilik dilekçelerini veren idari personeller katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Levent Yılmaz emekli olan personellerin fedakârlıklarının unutulmayacağını vurguladı.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Emekli Olan Personele Teşekkür Belgesi Verdi

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de, farklı görevlerde bulunarak Çukurova Üniversitesine hizmet eden idari personele hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çukurova Üniversitesinin büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Tuncel, bu aileye uzun yıllar emek vererek eğitim öğretime destek olan idari personellerin yeni hayatlarında sağlık ve huzur diledi.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel emekli olan personele tek tek teşekkür belgesi verirken, tören anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.