Kampus

...

ÇÜMED Üyeleri Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

ÇÜMED Üyeleri Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi Mezunları Derneği (ÇÜMED) Yönetimi, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret ederek mezun kimliği hediye etti.

 

Dernek Başkanı Dr. Cengiz Kurt ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Tuncel’e plaket takdim etti. Dr. Kurt Çukurova Üniversitesi mezunu birçok akademisyenin farklı üniversitelerde Rektörlük yaptığını, ancak ilk kez Çukurova Üniversitesine kendi mezunu olan bir akademisyenin Rektör olarak atanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dr. Kurt bu onur ve gururla ÇÜMED olarak destek olacaklarını ifade ederek, Çukurova Üniversitesi markasının daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Çukurova Üniversiteli Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Prof. Dr. Tuncel ise bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çukurova Üniversitesinin kentle iç içe, sanayi ile kol kola olacak şekilde çalışacaklarını söyledi. Çukurova Üniversitesi mezunu kimliğiyle her zaman gurur duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Tuncel, bu markanın daha iyi yerlerde olması için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte olacaklarını söyledi.

 

Ziyaret Dr. Kurt’un, Rektör Prof. Dr. Tuncel’e mezun kimliği hediye etmesi ve anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.