Kampus

...

İSGÜM Başkanı Erol Tekçe ÇİSAM’ı Ziyaret Etti

İSGÜM Başkanı Erol Tekçe ÇİSAM’ı Ziyaret Etti

Uluslararası ve ulusal kriterler kapsamında, çalışanı önceleyen, çevreye duyarlı, kalite temelli ve sürdürülebilirliği temel alan, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü kurumsallaştırmak ve kamu kuruluşlarına örnek bir kurum olmayı amaçlayan Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ÇİSAM) ziyaretçileri vardı.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (İSGÜM) Başkanı Erol Tekçe ve Adana İSGÜM Bölge Laboratuvarı Müdürü Neslihan Dimici ile teknik ekibi ÇİSAM’i ziyaret etti.

 

Ziyarette ÇİSAM Müdürü Prof. Dr. Ferdi Tanır, İş Güvenliği Uzmanı (A) Fatih Zengin, İş Güvenliği Uzmanı (C) Gülşah Karayel ile İşyeri Hemşiresi Özlem Yılmaz hazır bulundu.  Merkez Müdürü Prof. Dr. Tanır ÇİSAM ve İSGB çalışmalarını anlatarak, Balcalı Hastanesi çalışanlarına yönelik tamamlanan risk değerlendirme çalışmaları sonrasında sürdürülen periyodik muayeneler hakkında bilgi verdi.  

Merkez ve İSGB ünitelerini gezen İSGÜM Başkanı Tekçe, Türkiye için örnek olan birimler ve çalışmaları yerinde görmekten çok memnun olduklarını ve ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını söyledi. Adana İSGÜM Bölge Laboratuvarı Müdürü Dimici ise üniversite çalışanlarına yönelik düzenli olarak yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Seminerlerine katılabileceklerini bildirerek destek vermek istedikleri söyledi.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.