Kampus

...

Çukurova Üniversitesinde Kayıt Heyecanı Başladı

Çukurova Üniversitesinde Kayıt Heyecanı Başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları başladı. Bugün başlayan kayıtlar 23 Ağustos’ta sona erecek. Elektronik kayıtlar ise 21 Ağustosta son bulacak. Öğrenci ve ailelerin kayıt heyecanına ortak olan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar numaratörden ilk sırayı alan öğrencinin kaydını yaparak kayıt işlemlerini başlattı.

 

ÇÜ Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile Ceyhan Mühendislik Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Kozan, Karaisalı, İmamoğlu, Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı Meslek Yüksekokullarında ilk kayıt heyecanı yaşandı. Kayıtlar, 19-23 Ağustos tarihleri arasında fakültelere göre belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek. Kayıt merkezine gelerek kayıt yaptıracak adayların işlemleri http://www.cu.edu.tr adresinde yer alan tarihlere göre yapılacak.

 

Rektör Prof. Dr. Kibar Ailelerin ve Öğrencilerin Kayıt Heyecanına Ortak Oldu

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Genel Sekreter Nazan Karataş ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nazım Altan ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bu heyecana ortak oldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar öğrenci ve ailelerine seslenerek Çukurova Üniversitesini tercih ettikleri için teşekkür etti. Prof. Dr. Kibar kayıt sistemi ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgi vererek numaratörlü sıra sistemi ile seri şekilde sorunsuz kayıtların yapıldığını söyledi.

 

İlk Kaydı Rektör Prof. Dr. Kibar Yaptı

Daha sonra numaratörden ilk sırayı alan ve Tıp Fakültesine yerleşmeye hak kazanan Samet Öztürk isimli öğrencinin kaydını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar gerçekleştirdi. Kayıt işlemleri hafta boyunca devam edecek.