Kampus

...

Çukurova Üniversitesinde Bayramlaşma

Çukurova Üniversitesinde Bayramlaşma

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) görev yapan akademik ve idari personel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayramların birlik, beraberlik ve hoşgörünün sembolü olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi ailesi olarak tüm Adana halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın ev sahipliğinde Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Elekcioğlu, Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Hilmi Çağlar ile çok sayıda idari personel ve akademisyenler katıldı.

 

Prof. Dr. Kibar: “Bayramın Huzur, Barış ve Esenliğe Vesile Olmasını Dilerim.”

Bayramların bir araya gelinmesi için fırsat olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Kibar, törene katılan tüm personelle tek tek bayramlaşarak sağlık, başarı ve mutluluk diledi. Prof. Dr. Kibar, “Birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’nın insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.