Kampus

...

Çukurova Üniversitesi 27. Bahar Şenliği Renkli Görüntülerle Devam Ediyor

Çukurova Üniversitesi 27. Bahar Şenliği Renkli Görüntülerle Devam Ediyor

Bahar Şenliği Korteji İle başlayan Çukurova Üniversitesi 27. Bahar Şenliği etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı Çukurova Üniversitesi 27. Bahar Şenliği dün Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlarken gün içerisinde öğrencilerin faydalanacağı çeşitli etkinliklerle devam etti.

 

Konser, Tiyatro, Konferans, Dans ve Eğlence; Hepsi 27. Bahar Şenliği’nde…

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 27. Bahar Şenliği açılışının ardından fotoğraf sergisi, dans etkinliği, film gösterimi, tiyatro oyunu, konferans ve konserler düzenlendi.

 

Melek Mosso Konser Verdi

Bahar Şenliği’nin vazgeçilmezleri arasında yer alan konserler dizisinin ilk akşamında Melek Mosso hayranlarıyla buluştu. Şarkıları ve sesi ile dikkatleri üzerine toplamayan Melek Mosso, ses tonu ve farklı tarzıyla birçok kişinin ilgisini kazanırken ‘O Ses Türkiye Yarışması’nda da fark yaratmıştı.

Öğrenciler Açık Hava Amfisini doldurarak gönüllerince Melek Mosso konseriyle eğlendi. Ara sınavlarını tamamlayan Çukurova Üniversitesi öğrencileri 27. Bahar Şenliklerinde farklı organizasyon ve etkinliklerle Cuma gününe kadar eğlenmeye devam edecek.