Kampus

...

Bakan Varank Çukurova Üniversitesindeydi

Bakan Varank Çukurova Üniversitesindeydi

Bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak için Adana'ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kampüs Taksi uygulaması kapsamında Çukurova Üniversitesi Öğrenci Yurdu'ndan aldığı öğrenciyi üniversite kampüsüne götürdü. Bakan Varank Çukurova Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak sohbet etti.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından oluşturulan "Kampüs Taksi"nin direksiyonuna geçerek duraktan aldığı iki öğrenciyi Çukurova Üniversitesi yerleşkesine götürdü.

 

Bakan Varank Kampüs Takside Şoförlük Yaptı.

Bakan Varank’ı kampüs kapısında Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar karşıladı. Bakan Varank, kullandığı taksi ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Alparslan Türkeş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay'ı Mithat Özsan Amfisi’ne ulaştırdı. Bakan Varank daha sonra Çukurova Üniversitesi Elektromobil Takımı öğrencileriyle buluşarak çalışmalarına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

 

Bakan Varank Çukurova Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu.

Bakan Varank’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Vali Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile çok sayıda öğrenci eşlik etti. Öğrencilerin yaptığı araçlarla ilgili bilgi alan Bakan Varank, katıldığı yarışmalardan ödülle dönen "1,5 Adana" adlı elektrikli otomobil ve diğer tasarımları inceledi.

Bakan Varank, yerleşke içerisinde bir kafede öğrencilerle çay içip sohbet etti. Bakan Varank ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte AR-GE çalışmaları sürdüren öğrencilere 50 bin lira değerinde hediye çeki takdim etti.