Kampus

...

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Depremde Gönüllü Olarak Arama Kurtarma Çalışmalarına Katılan Öğrenci ve Öğretim Elemanlarına Teşekkür Etti

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Depremde Gönüllü Olarak Arama Kurtarma Çalışmalarına Katılan Öğrenci ve Öğretim Elemanlarına Teşekkür Etti

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, depremlerde arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğretim elemanları ve öğrencileriyle iftarda bir araya gelip katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Prof. Dr. Tuncel, "Hayatını kaybeden ve yaralanan her bir vatandaşımızın acısını yüreklerimizde taşıyoruz. Unutmamız mümkün değil. Yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Prof. Dr. Tuncel ev sahipliğinde gerçekleşen ve kayıkhane tesislerinde düzenlenen iftar programına, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası enkaz altında kalan vatandaşlarımızın aranması ve kurtarılması için resmi ekiplerle gönüllü olarak çalışan Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı öğrencileri ve öğretim elemanları katıldı.

İftar yemeğine ayrıca, gece gündüz demeden enkazda çalışan öğrencilere su verip uyurken üstlerini örten depremzede aile de davet edildi. Depremzede aile davet için Rektör Prof. Dr. Tuncel’e çiçek takdim etti.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Tüm İmkânlarımızla Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Prof. Dr. Tuncel, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabır diledi. Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla personelleri, öğrencileri ve Adana başta olmak üzere tüm bölge halkının yanında olduklarını hatırlatan Prof. Dr. Tuncel, “Üniversitemiz Ceyhan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, gece-gündüz demeden AFAD ve İtfaiye ekiplerine gönüllü desteklerini sürdürdüler. Kendilerine ve görev dahi verilmeyi beklemeden çalışmalara katkısı bulunan Çukurova Üniversitesi aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu felaketin yaralarını bir nebze de olsa sarmak için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Gönüllülere Teşekkür Belgesi Verildi

Katılımcılarla anı fotoğrafı çekilen Prof. Dr. Tuncel, depremlerde arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür belgesi verdi.