Çukurova Üniversiteli Gençlerden Osmaniyeli Öğrencilere Moral Desteği

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) akademisyen ve öğrencilerinin depremden etkilenen bölgelere katkıları sürüyor. Gönüllülük çalışmaları kapsamında ÇÜ Kozan Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri, Osmaniye’de çadır kentlerde kalanları ziyaret ederek moral desteği verdi.

Çukurova Üniversiteliler, depremin yaşandığı ilk günden itibaren hem kendi yaralarını sarıp hem de saha da görev alarak çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

Bu çerçevede ÇÜ Kozan Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri, depremden etkilenen illerden olan Osmaniye’deki çadır kentte kalan depremzedeleri ziyaret edip kadınlara çiçek takdim etti.

Bölüm sorumlusu Öğr. Gör. Erbil Radavuş öncülüğünde Osmaniye’yi ziyaret eden Mukaddes Acar, Sıtkıcan KARA, Samet Meclis, Yusuf Ozan Metli, Emirhan Aralaşan, Beril Solmuşgül, Faruk Yiğenoğlu, Gözde Kara, Burak Özoğul, Muhammet Güven, Aşkın Akkaş ve İrem Köse adlı öğrenciler çocuklarla oyunlar oynayıp, onlar için sürpriz doğum günü partisi düzenlediler.