Rektör Prof. Dr. Tuncel, Balcalı Hastanesine Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, orta hasarlı olarak değerlendirildiği için önlem amaçlı hastaları tahliye edilen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün de hastaneyi ziyaret eden Prof. Dr. Tuncel, durum değerlendirmesi yaptı.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ve yardımcıları da eşlik ederken, Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Baki Bağrıaçık tarafından, gelinen son durum hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Prof. Dr. Tuncel ayrıca, hasarsız olan ek binada 3 Mart 2023 Cuma günü başlayan poliklinikler ile Onkoloji Hastanesinde devam eden hizmetleri denetledi.